» Отдых » Новости туризма

МЗС може відправити до Єгипту ще один літак для евакуації українців

    всего 84291 отеля

МЗС може відправити до Єгипту ще один літак для евакуації українців

Літак для евакуації громадян України може бути відправлений до Єгипту в п'ятницю, повідомив у середу прес-секретар Міністерства закордонних справ України Олександр Дікусаров.

"МЗС вважає можливою відправку літака для евакуації громадян України з Єгипту орієнтовно в п'ятницю, 4 лютого", - сказав він, коментуючи ситуацію в Каїрі та інших містах Єгипту.

Прес-секретар також послався на інформацію посольства України в Єгипті про те, загиблих та постраждалих украіснкіх громадян в результаті зіткнень у цій країні немає.

Посольство продовжує формувати списки українців, які хотіли б залишити територію Єгипту і повернутися додому. В даний час список включає вже кілька десятків людей.

У четвер, 3 лютого, дипломати продовжать роботу над списком евакуації. Заступник директора департаменту консульської служби, що перебуває в Каїрі для координації дій з евакуації, поїде в Хургаду, де також займеться цим питанням.

За рішенням міністра закордонних справ України Костянтина Грищенка, в МЗС працює оперативна група, що займається питаннями термінової евакуації українських громадян. Крім того, в Кабінеті міністрів створений оперативний штаб, очолюваний віце-прем'єром Андрієм Клюєвим.
02 февраля 2011, 20:00





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт