» Отдых » Новости туризма

Обама закликає до негайної передачі влади в Єгипті

    всего 84291 отеля

Обама закликає до негайної передачі влади в Єгипті

Президент США Барак Обама закликав до негайної передачі влади в Єгипті.

Як передає канал Al Jazeera, при цьому американський президент вказав також на необхідність проводити передачу влади в рамках закону.

Тим часом, генеральний секретар ООН Пан Гі Мун і прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон також засудили насильство в Єгипті і закликали всі сторони до негайного діалогу щодо передачі влади в країні, щоб уникнути нестабільності на всьому Близькому Сході.

"Я глибоко стурбований триваючим насильством в Єгипті і знову закликаю всі сторони до стриманості. Це у вищій мірі неприйнятна ситуація. Будь атаки на мирних демонстрантів і я рішуче засуджую це", - заявив генсек ООН під час спільного з Кемероном підходу до преси у лондонській резиденції британського прем'єра на Даунінг-стріт.

Пан Гі Мун нагадав, що протягом останнього десятиліття ООН попереджала про необхідність змін у Єгипті. "На даному етапі важливо забезпечити і мирну передачу влади. Я закликаю всі сторони без зволікання приступити до такого діалогу і такому процесу. Ми не повинні недооцінювати небезпеку нестабільності на всьому Близькому Сході", - вказав генсек ООН.

Також він запевнив, що міжнародне співтовариство готове допомогти зусиллям Єгипту та інших арабських країн у здійсненні реформ, що відображають волю народу. Британський прем'єр, зі свого боку, також висловив глибоку стурбованість насильством в Єгипті.

"Якщо виявиться, що правлячий режим хоч якось підтримує або крізь пальці дивиться на це насильство, це абсолютно неприйнятно. Та жахлива картина, яку ми бачимо там, не повинна повторитися. Нинішні події лише підкреслили необхідність проведення політичних реформ", - сказав Кемерон.
02 февраля 2011, 18:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт