» Отдых » Новости туризма

Крижаний дощ обрушився на південні штати США, очікується сильний снігопад

    всего 84291 отеля

Крижаний дощ обрушився на південні штати США, очікується сильний снігопад

Нова хвиля крижаного дощу і сильного ожеледиці охопила в четвер увечері південні і південно-східні штати США, переважно непридатні до подібної погоді, авіакомпанії скасовують рейси, повідомляє телеканал CNN.

"Крижаний шторм" обрушився на територію від міста Корпус-Крісті в Техасі до центральної частини штату Алабама. Крім того, метеорологи прогнозують випадання до 12 сантиметрів снігу в деяких районах штатів, що виходять на Мексиканську затоку.

Несприятливі погодні умови вже стали причиною скасування авіакомпанією Southwest Airlines всіх рейсів в аеропорти міст Корпус-Крісті, Харлінген і Х'юстон. За словами представника компанії Мерілі Макінніс (Marilee McInnis), в четвер скасовані 157 вильотів.

Інший авіаперевізник - Continental Airlines - також скасував приліт і виліт своїх рейсів в міжнародному аеропорту Х'юстона з вечора четверга до дня п'ятниці через очікуване обмерзання землі.

У вівторок понад 13 тисяч авіарейсів були скасовані через снігопад, що обрушився на деякі райони Середнього Заходу США. Як повідомило тоді агентство Ассошіейтед Прес, в результаті розгулу стихії з різних причин загинули 12 людей.
04 февраля 2011, 04:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт