» Отдых » Новости туризма

Літак, що летів з Торонто в Цюріх, потрапив у зону турбулентності: 15 постраждалих

    всего 84291 отеля

Літак, що летів з Торонто в Цюріх, потрапив у зону турбулентності: 15 постраждалих

Літак компанії Air Canada ( Ейр Канада), що здійснював рейс за маршрутом Торонто - Цюріх, потрапив у зону турбулентності над Атлантичним океаном. [ An ]

Як повідомляють швейцарські ЗМІ, 15 людей отримали травми. Після прибуття в Цюріх біля трапа літака пасажирів зустрічали кілька карет швидкої допомоги.

" П'ятнадцять чоловік були оглянуті лікарями, сім направлені в госпіталь для додаткових обстежень ", - повідомив представник цюріхського аеропорту.

За його словами, важких поранених не було, в основному йдеться про травми і ударах.

Як повідомила представник Air Canada в Швейцарії, літак ( за даними ЗМІ - Boeing 767-300 ) потрапив у зону турбулентності приблизно за півгодини до прибуття в Цюріх. Вона не виключила, що постраждалі пасажири літака не були пристебнуті ременями безпеки, незважаючи на рекомендації компанії.

Нагадаємо, в жовтні минулого року літак в'єтнамської авіакомпанії Vietnam Airlines потрапив у зону турбулентності, виконуючи рейс з Ханоя до Парижа.
14 января 2011, 18:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт