» Отдых » Новости туризма

Британський туроператор евакуює з Тунісу англійських туристів

    всего 84291 отеля

Британський туроператор евакуює з Тунісу англійських туристів

Британський туроператор Thomas Cook (TUI) приступив до евакуації своїх туристів з Тунісу, де вже тривалий час продовжуються масові безлади.

"Добробут туристів є нашою першочерговим завданням", - підкреслюється в повідомленні компанії.

При цьому Thomas Cook обумовлює, що евакуація проводиться як запобіжний засіб, а не в результаті прямої загрози туристам в Тунісі. Клієнтам компанії, тим не менш, настійно рекомендується повернутися додому.

Всього планується вивезти близько 1,8 тисяч туристів з Великобританії та Ірландії. Найближчі заїзди в Туніс на власних літаках Thomas Cook також скасовані.

МЗС Сполученого Королівства в п'ятницю випустив рекомендацію британським туристам утриматися від будь-яких поїздок у Туніс, крім самих необхідних, у зв'язку з можливістю непередбачуваного розвитку подій в цій північноафриканській країні.

Нагадаємо, 12 січня, в столиці Тунісу і сусідніх районах була введена комендантська година. Таке рішення було ухвалене у зв'язку з триваючими в країні заворушеннями. У заяві уряду йдеться, що комендантська година вводиться на невизначений період. Заборона на пересування людей і транспорту діятиме в нічний час - з 20. 00 до 6. 00 (21. 00-7. 00 по Києву).
14 января 2011, 14:55





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт