» Отдых » Новости туризма

EasyJet запропонувала пасажирам покинути літак через перевантаження

    всего 84291 отеля

EasyJet запропонувала пасажирам покинути літак через перевантаження

Екіпаж літака бюджетної авіакомпанії easyJet зажадав перед зльотом, щоб кілька десятків пасажирів рейсу Бірмінгем - Женева покинули літак, так як він був перевантажений. Причиною перевантаження стали помилково залиті в баки лайнера зайві 10 тонн палива. Компанія запропонувала добровільно відмовився пасажирам 100 фунтів стерлінгів (120 євро) компенсації і оплату ночівлі, однак не змогла гарантувати виліт до Женеви на наступний день. У підсумку лише менше десятка пасажирів погодилися на ці умови, повідомляє Daily Telegraph.

Щоб визначити ще майже три десятки пасажирів, яким належало покинути літак, в компанії взяли список з реєстрації і зажадали від останніх зареєструвалися звільнити місця. А коли ті стали заперечувати - пригрозили втручанням поліції.

У результаті літак відлетів з рештою пасажирами, однак і в них виникли проблеми. Багато не виявили в Женеві свого багажу - його компанія також вивантажила в Бірмінгемі, не поставивши пасажирів до відома. Чекати його довелося п'ять днів, за кожен з яких easyJet запропонувала постраждалим всього 25 фунтів (30 євро) компенсації. У результаті пасажири змушені були купувати речі заново.
13 января 2011, 22:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт