» Отдых » Новости туризма

У Тунісі заборонили збиратися більш ніж по троє

    всего 84291 отеля

У Тунісі заборонили збиратися більш ніж по троє

На всій території охопленого заворушеннями Тунісу був уведений надзвичайний стан.

Як повідомляє Reuters, в країні оголошено комендантську годину з п'ятої години вечора до сьомої ранку. Людям заборонили збиратися більш ніж по троє.

Тим не менш, нині на вулицях столиці Тунісу десятки тисяч людей. Багатотисячні демонстрації і зіткнення протестуючих з поліцією тривають, незважаючи на відставку уряду і оголошення дострокових парламентських виборів.

За даними очевидців, спецпідрозділу туніської поліції, які спочатку, згідно з розпорядженням президента, не вступали в сутички з демонстрантами, почали розгін протестуючих біля будівель міністерства внутрішніх справ і Центробанку. Поліцейські розстрілюють групи демонстрантів снарядами зі сльозоточивим газом і розсіюють протестуючих по прилеглих провулках.

Забарився демонстрантів б'ють, саджають в поліцейські вантажівки і вивозять у невідомому напрямку. Військові підрозділи в екстреному порядку розміщені навколо стратегічних об'єктів.

Відзначимо, що хвиля народного невдоволення незадовільними соціальними умовами, розгулом корупції та безробіттям захлеснула Туніс ще в середині грудня 2010 року. За час заворушень у країні загинули понад 60 людей, кілька сотень отримали поранення і травми.

Нагадаємо, 12 січня в столиці Тунісу і сусідніх районах була введена комендантська година.
14 января 2011, 18:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт