» Отдых » Новости туризма

Доступні ціни на День святого Валентина пропонують airBaltic, Finnair і KLM

    всего 84291 отеля

Доступні ціни на День святого Валентина пропонують airBaltic, Finnair і KLM

Сайт Travel. ru провів дослідження актуальних цін на авіаквитки в дати, близькі до Дня святого Валентина. Відлетіти з Москви на романтичні вихідні найдешевше можна в Прибалтику і Стокгольм.

6305 рублів коштує переліт в Таллін авіакомпанією airBaltic, яка на ці ж дати пропонує і рейс до Стокгольма за 7557 рублів. Злітати в Ригу можна авіакомпанією Finnair за 7803 рубля. При цьому термін перебування в Латвії повинен бути не менше трьох днів, а викупити квитки необхідно за тиждень до дати рейсу.

Два самих романтичних напрямки пропонує авіакомпанія KLM: ціна квитка в Париж становить 7970 рублів, а до Венеції - 7985 рублів. Також в ці дати можна відлетіти рейсом KLM в Рим за 8023 рубля і в Женеву за 8051 рубль. Всі пропозиції KLM дійсні до 31 січня.

До Відня в середині лютого романтиків доставлять відразу дві авіакомпанії - Niki за 8054 рубля (пропозиція дійсна до 31 січня) і Трансаеро за 8816 рублів.

На даний момент є квитки за вказаними цінами на будь-які варіанти дат в проміжку між 10 і 16 лютого. Кількість квитків обмежена і поверненню вони не підлягають. Курс євро для авіакомпаній - членів IATA залишиться незмінним принаймні до 19 січня. Однак з наближенням Дня святого Валентина зростає попит на найбільш дешеві з решти напрямів. При купівлі квитків на avia. travel. ru комісія агентства становить 5%.
14 января 2011, 09:19





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт