» Отдых » Новости туризма

Повені на Шрі-Ланці забрали життя 16 людей, тисячі покинули домівки

    всего 84291 отеля

Повені на Шрі-Ланці забрали життя 16 людей, тисячі покинули домівки

Щонайменше 16 людей стали жертвами масштабних повеней на Шрі-Ланці, понад 180 тисяч були змушені залишити свої будинки, повідомляє телерадіокомпанія Бі-бі-сі з посиланням на рятувальників. [ ab]

Розлилися річки і озера затопили міста Ампарай на південному сході і Баттікалоа на сході країни. Зв'язок з населеними пунктами утруднена, так як в деяких місцях дороги і залізничні рейки знаходяться під метровим шаром води.

"На даний момент умови дуже складні. (Станом на вівторок) більше 160 міліметрів опадів випало в східній і центральній частинах (країни), 1,128 тисячі будинків повністю зруйновано, а 10,48 тисячі - пошкоджено", - сказав в інтерв'ю телерадіокомпанії представник комітету з подолання наслідків стихійних лих Прадіп Коддіплі (Pradeep Kodipply).

За даними Бі-бі-сі, більшість загиблих стали жертвами зсувів і селів, викликаних рясними опадами.

Влада Шрі-Ланки, а також місцеві та міжнародні гуманітарні організації намагаються допомагати постраждалим від стихії людям, доставляючи у відрізані від цивілізації населені пункти продукти харчування, питну воду та медикаменти, наголошується в повідомленні.
12 января 2011, 00:29





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт