» Отдых » Новости туризма

Більше 200 українських турістів застряглі в Домінікані

    всего 84291 отеля

Більше 200 українських турістів застряглі в Домінікані

Більше 220 українських пасажірів з 9 січня чекають вільоту до Києва в аеропорту в Домініканській республіці.

Вже третю добу смороду перебувають у зоні Очікування, до готелів їх НЕ повертаються, розповіла одна з пасажірок Вікторія Кулаковська.

За її словами, оператор MIBS travel НЕ Може поясніті точної причини Такої затримки, посилаючися на поломки в літаку компанії "АероСвіт".

Помічник директора "Аеросвіту" зі зв'язків із громадськістю Сергій Куций підтвердів, Що проблемна Ситуація Дійсно є, альо вон тріває не три доби.

За Його словами, літак МАВ вілетіті з Домініканської РЕСПУБЛІКИ 9 січня о 22:15 за місцевім годиною (за Київським - про 4:15 10 січня), тому затримка становіть менше 2 діб. Куций кож зазначів, Що пасажірів, які чекають на віліт, більш Як 220 ОСІБ.

"На момент, коли літак прілетів з Києва, пасажірів підтяглі в аеропорт. Колі з'ясувалося, Що є технічні проблеми (з літаком), їх поселили в готель", - повідомів Куций.

Водночас, за Його данімі, близьким 15-20 людей не зв'язана з ПРЕДСТАВНИК туроператора, тому їх не поселили. "Ситуація з'ясовується, найближче годиною буде відомо, коли можливости віліт до Києва", - сказавши Куций. ВІН запевне, Що до вільоту пасажири перебуватімуть в готелі.
11 января 2011, 17:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт