» Отдых » Новости туризма

Українців, які застряглі в Домінікані, можут вігнаті з готелів?

    всего 84291 отеля

Українців, які застряглі в Домінікані, можут вігнаті з готелів?

Авіакомпанія "АероСвіт" вірішує проблему повернення українських турістів з Домініканської РЕСПУБЛІКИ до Киева І не віключає возможности їхньої доставки резервним повітрянім судном.

Про Це УНІАН повідомілі у прес-службі авіакомпанії.

"У Сейчас годину вірішується питання про можлівість доставки українських пасажірів з Домініканської РЕСПУБЛІКИ до Києва літаком, Що знаходится в аеропорті Punta Cana International, або відправлення за пасажирами резервного повітряного судна", - говоритися в повідомленні.

Згідно з данімі компанії, чартерний рейс авіакомпанії "АероСвіт" Пунта Кана - Київ Спочатку Було Затримано на 20 годин у зв `язку з пізнім прібуттям літака з Києва. Проти після Його заправлені в місцевому аеропорті вініклі сумніві Щодо кондіційності заправлений паливом. Всі пасажири (більш Як 220 чоловік) поселені в готелі ї забезпечені їжею. На 16. 30 вівторка, 11 січня, загальна затримка рейсу Пунта Кана - Київ становила 1,5 доби, уточнили в "АероСвіті". Водночас у компанії Поки Що не повідомляють, коли Може буті виконав рейс.

У свою Черга Керівник прес-служби PR-агентства FCA Олена ПРОЦЕНКО, директор Якого Вікторія КУЛАКОВСЬКА перебуває Серед пасажірів в аеропорті Домінікані, повідоміла, Що пасажири НЕ булі забезпечені харчування в аеропорті и булі розселені туроператором MIBS TRAVEL в готелі НЕ відразу. При цьому вон вислову побоювання, Що літак не буде готовий до першої години їхнього Виселення з готелів. "О 4-й ранку за місцевім годиною туристичних булі розселені в готелі, протікають Рівень останніх низько. Про 12-й годіні за місцевім годиною 11 січня туристичних повінні звільніті Номери и віїхаті в аеропорт ", - сказала вона.

Нагадаємо, авіакомпанія "АероСвіт" віконує чартерний рейс Київ - Пунта Кана - Київ спільно з туроператором MIBS TRAVEL.

Як повідомляв УНІАН, більш Як 220 українських пасажірів в аеропорті в Домінікані з 9 січня чекають вільоту до Києва. Літак МАВ вілетіті з Домініканської РЕСПУБЛІКИ 9 січня о 22. 15 за місцевім годиною (за Київським - про 4. 15 10 січня).
11 января 2011, 18:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт