» Отдых » Новости туризма

Українські туристи влаштуван бунт у Домінікані

    всего 84291 отеля

Українські туристи влаштуван бунт у Домінікані

Через поломку літака українці НЕ можут вілетіті до Киева.

Кілька сотень українців застряглі в аеропорту Пунта-Кана Домініканської РЕСПУБЛІКИ.

Про Це tochka. net повідоміла з Домінікан директор PR-агентство FCA Вікторія Кулаковська.

"Мі Вже два Дні не можемо вілетіті. Нам говорять, Що причина затримки - поломка літака. Вітік газу в двігуні. Мі прочекалі в аеропорті 8 годин. Біля Жахлива умів - там Дуже мало Місця", - розповіла Вікторія Кулаковська.

За її словами, після багатьох годин Очікування кілька десятків українців Вийшли на злітну Смуга.

"Після того, Як ми влаштуван бунт, нас розселілі по Отель. Умови там жахліві, смерди цвіллю, бігають таргані. Мі спимо Тільки по три години, нас возять туди-сюди. Заразитися мі сидимо на валізах. Нас віганяють з готелю. При цьому нам Ніхто нічого НЕ пояснює. Інформації жодної Немає. Після прільоту до Києва мі будемо подаваті до суду ", - розповіла турист.

За словами Кулаковської, туристичних Дуже налякані, люди в паніці, оскількі боятися летіті на поламаному літаку.

Туристичний оператор MIBS TRAVEL підтвердів tochka. net, Що в Домініканській республіці Затримано рейс для 220 українських турістів.

"9 січня Наші туристи повінні булі вілетіті з Домініканської РЕСПУБЛІКИ. Затримки рейсу стали з технічних причин. Про Це нам повідомілі в компанії" АероСвіт ". Різікуваті ЖИТТЯ турістів Ніхто не має права, відповідно Поки неполадку не усунуть, Ніхто нікуді не полетить", - повідоміла директор з туризму компанії MIBS Travel Катерина Єременко.

За її словами, в тій годину, Поки ремонтується борт, Всіх 220 турістів розселілі по Отель.

"Туристи живуть у Отель категорії 5 *, на харчуванні все включено. Смороду за Це не платять. Заразитися туристичних спокійно відпочівають в готелі, п'ють коктейлі и радіють життю и спокійно чекають, Поки відремонтують літак", - запевне Єременко.

У тій же година, в авіакомпанії "АероСвіт" повідомілі, Що вірішують проблему повернення українських турістів І не віключають, Що з Домінікані українців заберуть резервного літаком.
11 января 2011, 18:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт