» Отдых » Новости туризма

Ікра, млинці і горілка: Французькі готелі готуються зустрічати росіян, які святкують старий Новий рі

    всего 84291 отеля

Ікра, млинці і горілка: Французькі готелі готуються зустрічати росіян, які святкують старий Новий рі

Готелі по всій Франції готуються до припливу заможних російських туристів, охочих відзначити старий Новий рік у ніч з 13 на 14 січня.

Як повідомляє Reuters, росіяни і громадяни інших країн колишнього СРСР воліють проводити це свято на гірськолижному курорті Куршевель, на Лазурному березі, а також в Парижі. Місцеві п'ятизіркові готелі вже готуються до зустрічі гостей з РФ і готують тематичні вечірки з ікрою і горілкою.

"До нас приїжджають родини, пари, зірки, наприклад, модель Наталія Водянова, олігархи, деякі політики і бізнесмени", - сказав представник фешенебельного паризького готелю Le Meurice.

У святкове меню іншого розкішного паризького готелю - Bristol - спеціально додані млинці. Ціни в розрахунку на одну людину складають від 240 євро до 800 євро, без урахування горілки і вина.

Тим часом, нічний клуб L'Arc, розташований на Єлисейських полях, готується зустріти російських гостей живою музикою козацької епохи і встановлює каток.

"Ми говоримо про клієнтів з дуже високою купівельною спроможністю, яка в значній мірі залежить від фінансових ринків, фондових ринків і цін на сировину", - повідомив Томас Дешам, провідний статистику в паризькому туристичному бюро.

Відзначимо, що за даними агентства з розвитку туризму Atout France, кожен рік Францію відвідують понад півмільйона росіян. Свого піку кількість туристів з Росії досягає саме в січні.
11 января 2011, 16:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт