» Отдых » Новости туризма

Шведський порномагнат намір створити мережу секс-готелів по всьому світу

    всего 84291 отеля

Шведський порномагнат намір створити мережу секс-готелів по всьому світу

Порномагнат зі Швеції Берт Мільтон-молодший (Berth Milton Jr. ) Має намір створити міжнародну мережу п'ятизіркових готелів, в яких можна буде відпочивати абсолютно безкоштовно. Натомість від постояльців потрібно займатися сексом в номерах готелю і дозволити знімати свої любовні ігри на відеокамеру.

Як повідомляє New York Post, відзняті таким чином матеріали будуть викладатися в Інтернет. "Передбачувані доходи від цього бізнесу просто вражають", - заявляє виданню Мільтон.

За словами бізнесмена, один готель приноситиме щорічний дохід в сумі близько 44 мільйонів доларів - і це тільки за рахунок інтернет-передплатників.

"Найголовніше - довести задумане до кінця, - вважає порномагнат. - Адже над Стівом Джобсом і Біллом Гейтсом теж сміялись, коли тільки вони починали реалізовувати свої ідеї".

Глава Private Medai Group - шведської кіностудії з виробництва порнофільмів - заявляє, що його компанія готова взяти на себе частину витрат по здійсненню цього плану. Мільтон пропонує створити перші порно-готелі в іспанському місті Барселона, де в даний час проживає і сам підприємець.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Стокгольмі мешканцям готелю Berns Hotel надають секс-іграшки - у кожному номері гості можуть знайти вібратори, наручники і презервативи.
10 ноября 2010, 18:25


Тэги: Berth Milton Junior, бесплатные отели за секс





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт