» Отдых » Новости туризма

У Шереметьєво тепер можна купити квитки міського транспорту

    всего 84291 отеля

У Шереметьєво тепер можна купити квитки міського транспорту

Мосгортранс встановив два кіоски з продажу квитків в аеропорту Шереметьєво. Вони дозволять прилетевшим пасажирам придбати квитки на автобус за звичайними цінами, а не з націнкою за продаж водієм. Економія, таким чином, складе мінімум 4 рубля, а для купують багаторазові квитки - 10 і більше рублів за кожну поїздку. Кіоски розташовані у терміналів Шереметьєво-1 (B) і Шереметьєво-2 (F).

Крім того, можливість купити квитки до прибуття автобуса різко скоротить час, необхідний на посадку. До цих пір у кожного з терміналів Шереметьєво автобуси маршрутів 817, 851 і 851С витрачали по 5-10 хвилин, оскільки майже кожен вхідний купував квиток у водія.

Логічним було б відкрити кіоск і у аерофлотовского терміналу Шереметьево-3 (D), однак територія біля нього управляється не аеропортом Шереметьєво, а ВАТ "Термінал", далеко не завжди приймають логічні рішення в частині транспортного обслуговування. Досить згадати чінівшіеся спочатку перешкоди для заїзду маршруток, тривалу роботу всього з трьома виїзними шлагбаумами, та й усю схему транспортних розв'язок цього терміналу, змушує громадський транспорт їздитиме численними колами - шлях від сусідніх терміналів, до яких близько п'ятисот метрів по прямій, розтягнутий приблизно на три кілометра.
10 ноября 2010, 17:35





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт