» Отдых » Новости туризма

Всі пляжі Флориди очищені від нафти

    всего 84291 отеля

Всі пляжі Флориди очищені від нафти

Через 6 місяців після розливу нафти в Мексиканській затоці тисячі добровольців пройшли понад 1300 кілометрів узбережжя Флориди. Вони повинні були зафіксувати, що пляжі і прибережні води повністю очищені, і туристи можуть знову приїжджати сюди на відпочинок.

Порядку 3700 жителів Флориди, озброєні фото-і відеокамерами, проінспектували кожен метр прибережної території штату: від кордону з Алабами до Джексонвілл (Jacksonville).

Понад 5 тисяч їх знімків і відеороликів були викладені на інтерактивну карту на сайті Visitflorida. com/BeachWalk. Вона дозволяє користувачам вибрати конкретне місце і вивчити його в подробицях, повідомляє USA Today.

Ця масштабна піар-кампанія була організована Visit Florida - головною туристичною організацією штату. Кампанія приурочена до початку зимового туристичного сезону. Місцева влада сподівається, що вона допоможе переляканим туристам прийти в себе і знову зробити узбережжі Флориди своїм відпускними напрямком.

Для додаткового залучення уваги публіки Visit Florida організувала тоталізатор з можливістю виграти канікули у Флориді, автомобіль Mazda Miata і подарункову карту на $ 5 тисяч. Для цього треба проголосувати за найбільш вподобану ділянку флоридських пляжів.
10 ноября 2010, 17:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт