» Отдых » Новости туризма

Російських туристів в Угорщині залучають spa - курорти

    всего 84291 отеля

Російських туристів в Угорщині залучають spa - курорти

За даними статистики, з січня по серпень 2010 року Угорщину відвідали 67,8 тисячі російських туристів, що на 21,1% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Такі дані наводить бюро радника з туризму республіки.

Всього за перші вісім місяців 2010 року в Угорщині побували 1,97 мільйона іноземних гостей - на 8,2% більше, ніж у 2009 році. У наших співвітчизників найбільшим попитом користувався відпочинок в spa -готелях: у готелях цього типу росіяни провели, в загальній складності, 80 тисяч ночей, що на 20% більше торішнього показника. Всього в spa - готелях країни іноземні туристи здійснили 867 000 ночівель - на 1,1% більше, ніж рік тому, повідомляє РІА "Новости ".

Варто відзначити, що spa - готелі Угорщини користуються популярністю у всьому світі. Ця країна займає одне з перших місць по запасах термальних вод і славиться численними купальнями і готелями, де можна пройти курс лікувальних, оздоровчих і косметологічних процедур.
10 ноября 2010, 17:21





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт