» Отдых » Новости туризма

Кенія зафіксувала рекордний ріст числа туристів

    всего 84291 отеля

Кенія зафіксувала рекордний ріст числа туристів

Туристичний сектор Кенії відзначає рекордний підйом. У першому кварталі нинішнього року сюди приїхало 272 424 туристів, що на 24,8% більше, ніж у той же період минулого року, і навіть вище показників докризового 2007 року, коли Кенія за ці ж місяці прийняла 238000 чоловік.

На думку представників місцевої туристичної адміністрації, в'їзний турпотік збільшився в першу чергу завдяки стабілізації політичної обстановки в країні, повідомляє Турпром. Вони прогнозують, що з виходом світової економіки з кризи турпотік до Кенії буде знаходитися на високому рівні протягом усього року.

З 2009 року в Росії працює туристичний офіс Кенії. Нашим туристам Кенія пропонується як напрямок, де можна спробувати самі різні види туризму. У країні діють близько 50 національних парків, а для пляжного відпочинку доступно узбережжі довжиною близько 4 тисяч кілометрів. Береги Кенії захищені від акул кораловими рифами, де можна займатися сноркелінга і дайвінгу. Також туристи зможуть відвідати африканські племена, політати на повітряних кулях і парапланах і багато іншого.

Візу до Кенії можна отримати в аеропорту по прильоті за $ 25 або оформити її заздалегідь в посольстві Кенії в Москві. Дітям до 16 років віза видається безкоштовно. У майбутньому владою низки африканських країн планується об'єднати південний схід континенту для загального візового режиму, що полегшить переміщення туристів між Кенією, Танзанією, Угандою, Ефіопією та іншими сусідніми країнами.
20 мая 2010, 22:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт