» Отдых » Новости туризма

На Момбаси обрушився «всесвітній потоп», для туристів скасували всі екскурсії

    всего 84291 отеля

На Момбаси обрушився «всесвітній потоп», для туристів скасували всі екскурсії

Жертвою проливних дощів стала Момбаса - приморське місто в Кенії, цілі райони якого наповнив потоп біблійних масштабів, якщо врахувати, що Момбаса стоїть на острові, від якого на континентальну частину країни веде Макупа - дамба, що забезпечує скидання води відразу в Індійський океан.

Ряд міських районів опинилися по коліно у воді, в яку поступово опускалися навіть припарковані машини. Розпочатий слідом за зливою потоп змив всі вуличні лавки і магазинчики, власники яких судорожно намагалися вчепитися за спливає товар та інший скарб, в надії врятувати його від повного зникнення.

Практично не знайшлося охочих «рулити по хвилях». В результаті серйозно ускладнилося автомобільне сполучення на магістралях всередині і на виїзді з міста. За прогнозами експертів, дощі та повінь завдали серйозної шкоди міській інфраструктурі. Судячи з інформації, що надійшла, у день потопу для туристів були скасовані всі групові та приватні екскурсії по місту та в Форт Хесус. Закриті були також міський базар і головний ринок.
23 июля 2010, 10:24





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт