» Отдых » Новости туризма

Копенгаген докладає зусиль по залученню туристів

    всего 84291 отеля

Копенгаген докладає зусиль по залученню туристів

За останнє десятиріччя кількість готельних місць в Копенгагені збільшилося на 40%, а до 2013 року зросте ще на 30%. Однак число туристів тільки скорочується: так, у минулому році готелі датської столиці взяли на 5,6% менше постояльців, ніж роком раніше.

Це призвело до втрати туристичним сектором Копенгагена близько 1,2 мільярда крон (161,5 мільйона євро): у 2008 році він заробив близько 32 мільярдів крон (4,3 мільярда євро).

У цьому зв'язку туристичне бюро Wonderful Copenhagen розробило нову стратегію, в рамках якої прийнято рішення про більш активне позиціонування міста на міжнародних ринках, повідомляє Dansk. ru.

Зокрема, для туристів буде зроблено акцент на культурі, стилі життя, можливостях для велосипедистів і пішоходів, а для компаній місто пропонує відмінні можливості для проведення конференцій та ділових зустрічей.

Зростанню числа туристів також будуть сприяти 10 нових авіамаршрутів, які планується відкрити в Копенгагені в протягом найближчих чотирьох років.

Крім того, Wonderful Copenhagen планує збільшити число круїзів; на ці цілі спрямовано 3 мільйони крон (403 тисячі євро). В даний час круїзи в Копенгаген скоюють 675 000 туристів щорічно. До 2014 року Копенгаген хотів би приймати близько 1 мільйона мандрівників, що прибувають сюди по воді.

У фінансуванні нових маркетингових заходів взяли участь Міська рада, аеропорти Копенгагена, SAS, порт Копенгагена і ряд готелів.
20 мая 2010, 17:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт