» Отдых » Новости туризма

Кенія чекає відповідальних туристів

    всего 84291 отеля

Кенія чекає відповідальних туристів

Кенія всерйоз зайнялася підтримкою своєї індустрії подорожей - так, щоб до 2015 року збільшити щорічне число туристів з нинішнього 1 мільйона до 3 мільйонів людей. Зараз в країні реалізується державний план розвитку туризму до 2030 року.

У його рамках тут з'являться міста-курорти. Два з них, розташовані на узбережжі, запропонують гостям пляжний відпочинок, і ще один, на півночі, порадує любителів природи. Вже зараз там готується інфраструктура: прокладаються дороги і комунікації, проводиться електрика, а місцеве населення проходить підготовку і навчання.

Крім того, в столиці Кенії, Найробі, будуть будуватися нові конференц-і бутик-готелі. Також в країні розвивається спортивний туризм: гольф, водні види спорту, атлетика. При цьому гольф в Кенії - одне з самих незвичайних занять, підкреслюють в місцевій туристичній адміністрації. Країна розташована на екваторі, завдяки чому мандрівникам надається рідкісна можливість кинути м'яч з однієї півкулі на інше. Один з таких курортів - Fairmont Mount Kenya Safari Club.

Разом з тим, націлившись на трикратне збільшення турпотоку, Кенія не планує ставати масовим напрямком дешевого туризму. Тому перед владою стоїть завдання розвивати відповідальний туризм, зберігаючи традиції, культуру і природу - так, щоб, з одного боку, було що показати гостям, а з іншого - щоб їх кількість не завдало шкоди унікальному спадщини цієї країни.
20 октября 2010, 13:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт