» Отдых » Новости туризма

Влада Парижа заборонили алкогольну вечірку біля підніжжя Ейфелевої вежі

    всего 84291 отеля

Влада Парижа заборонили алкогольну вечірку біля підніжжя Ейфелевої вежі

Сьогодні, 20 травня, префектура поліції Парижа ухвалила рішення заборонити алкогольний флеш-моб, який користувачі соціальної мережі Facebook мають намір провести на Марсовому полі.

У комюніке сказано, що імпровізована вечірка не може відбутися в центрі міста через те, що в цьому місці діє заборона на вживання алкоголю. З міркувань безпеки, поліція також заборонила проносити на Марсове поле і в його околиці скляні пляшки і ємності, а громадянам рекомендувала утриматися від відвідування Марсового поля у неділю після 18 годин.

Крім того, префектура поліції звернулася до прокуратури з проханням розшукати організаторів акції і пояснити їм, яку правову відповідальність вони несуть.

Відзначимо, що алкогольні флешмоби проводяться у Франції вже кілька місяців. Активно боротися з ними почали після того, як на багатотисячної вечірці в Нанті підпилий молодий чоловік, впавши з парапету мосту, скрутив собі шию.

Представники всіх політичних течій оцінили подібні спонтанно організовані акції як вкрай небезпечні. У минулі п'ятницю та суботу в трьох містах на південному сході Франції повинні були пройти нові вечірки, але їх заборонили місцева влада.
20 мая 2010, 19:10





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт