» Отдых » Новости туризма

Турпотік до Кенії значно збільшився

    всего 84291 отеля

Турпотік до Кенії значно збільшився

За перше півріччя 2010 року кількість туристів, що відвідали Кенію, збільшилося більш ніж на 20%. Це здатне істотно поліпшити як стан туристичної галузі Кенії, так і економіки країни в цілому.

Попередній рекорд був відзначений у 2007 році - незадовго до початку глобальної економічної кризи. Свіжі цифри, які доводять, що в Кенії зараз туристичний бум, є нагородою за масштабну маркетингову політику країни як на вже існуючих, так і на нових, ринках, що розвиваються, повідомляє eTurboNews.

Також це повинно підштовхнути інші країни регіону до розкручування власних туристичних визначних пам'яток. Розвинений туризм в Кенії - це ключ до економічного процвітання, створенню нових робочих місць і залучення у тому числі іноземних інвестицій.

Зростаючі показники в туристичній сфері здаються особливо примітними у зв'язку з тим, що порт Момбаси (Mombasa) був змушений відмовити в стоянках круїзним лайнерам через процвітаючого в Індійському океані піратства.

Подальше зростання числа туристів буде безпосередньо пов'язаний із збільшенням числа прямих рейсів між Кенією та іншими державами світу. Тому місцеві туристичні влади великі надії покладають на якнайшвидше проведення робіт з розширення міжнародного аеропорту Jomo Kenyatta в Найробі.

З 2009 року в Росії працює туристичний офіс Кенії. Російським туристам Кенія пропонується як напрямок, де можна спробувати самі різні види туризму. У країні діють близько 50 національних парків, а для пляжного відпочинку доступно узбережжі довжиною близько 4 тисяч кілометрів. Береги Кенії захищені від акул кораловими рифами, де можна займатися дайвінгом. Також туристи зможуть відвідати африканські племена, політати на повітряних кулях і парапланах і багато іншого.
03 августа 2010, 12:17





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт