» Отдых » Новости туризма

Страйк бортпровідників British Airways все ж відбудеться

    всего 84291 отеля

Страйк бортпровідників British Airways все ж відбудеться

Профспілка бортпровідників авіакомпанії British Airways виграв апеляцію з приводу накладеного двома днями раніше судом заборони на серію страйків в період з 18 травня по 9 червня. Тепер акція, результатом якої буде скасування сотень рейсів щодня, з великою ймовірністю почнеться в понеділок 24 травня. Бортпровідники вимагають підвищення зарплати і гарантій збереження робочих місць

9 травня та 4 червня офіційно не є страйковими днями, однак і в ці дні програма польотів повністю виконана не буде. Більш того, сотні рейсів вже були скасовані в період з 19 по 23 травня, так як заборона на страйк був накладений судом лише в останній момент.

При цьому страйк не торкнеться рейси, що виконуються з лондонських аеропортів Gatwick і City. Скасування рейсів будуть лише в основній базі компанії - аеропорту Heathrow. British Airways заявила, що має намір обслуговувати в страйкові дні всі свої маршрути, але зі зменшеною частотою. На деяких рейсах будуть використовуватися літаки, орендовані в інших компаній.

Польоти між Лондоном і Санкт-Петербургом акція не торкнеться, а на лінії Лондон - Москва замість трьох щоденних рейсів будуть відбуватися два (в суботу - один). У найближчі десять днів (до 29 травня) всі три рейси будуть виконані лише 23 травня з Лондона і 24 травня з Москви. Пасажири скасованих рейсів зможуть безкоштовно перебронювати квитки на іншу дату або повністю повернути гроші.
20 мая 2010, 19:14





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт