» Отдых » Новости туризма

Обмін преміальних квитків Аерофлот Бонусу різко подорожчає

    всего 84291 отеля

Обмін преміальних квитків Аерофлот Бонусу різко подорожчає

Авіакомпанія "Аерофлот" серйозно посилить правила переоформлення виписаних після 1 листопада преміальних квитків програми для часто літаючих пасажирів "Аерофлот Бонус". Істотно буде урізаний період безкоштовного обміну квитка - це можна буде зробити, тільки якщо до вильоту залишився місяць. Крім того, різко збільшаться штрафи за обмін квитка протягом цього останнього місяця до вильоту. Таким чином, пасажирам по можливості слід оформити преміальні квитки ще в жовтні, щоб на їх зміни поширювалися старі правила.

Для преміальних квитків, оформлених після 1 листопада, в разі зміни дат рейсів в період від 30 до 7 днів до вильоту буде стягуватися штраф у 35 євро (зараз це безкоштовно). В останні 7 днів до вильоту штраф складе 50 євро (зараз 20 євро), після вильоту - 100 євро (зараз 20 євро). Різко подорожчає і зміна маршруту (в межах тієї ж преміальної зони). Ця операція буде обходитися в 50 євро, а після часу вильоту - в 100 євро (зараз 35 євро в обох випадках).

"Аерофлот" пояснив це жорсткість "приведенням правил програми у відповідність з умовами, прийнятими в авіакомпаніях - членах альянсу SkyTeam". Плата стягується за одне звернення в авіакомпанію, а не за кожен польотний сегмент. Слід мати на увазі, що у разі різниці в сумі аеропортових та паливних зборів за новим і старим квитках пасажиру доведеться доплатити її. Пасажирам, які вже приблизно визначилися зі своєю преміальної поїздкою, має сенс оформити квитки "Аерофлот Бонусу" до кінця жовтня, щоб уникнути ризику високих штрафів.
27 октября 2010, 20:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт