» Отдых » Новости туризма

У цьому році Гонконг відвідає рекордна кількість туристів - 34 мільйони

    всего 84291 отеля

У цьому році Гонконг відвідає рекордна кількість туристів - 34 мільйони

За інформацією офіційних туристичних джерел в цьому році Гонконг відвідає рекордна кількість відпочиваючих.

У вересні Управління по туризму зафіксувало 26 млн. туристів, переглянувши початковий прогноз для даного показника до кінця року в 31 млн. , говориться в «South China Morning Post».

«Я вважаю, що річний показник може досягти 34 млн. у зв'язку з тим, що останній квартал традиційно є самим жвавим для туріндустрії», - сказав Джеймс Лу, виконавчий директор Гонконгської асоціації хотельеров (Hong Kong Hotels Association).

Джейсон Шум, член Гонконгської асоціації турагентів, сказав, що число туристів було досить великим в останні місяці, завдяки внаслідок поліпшення економіці.

«Ми спостерігаємо сильне зростання туристів з країн південно-східної Азії, таких як Малайзія, Сінгапур, Таїланд та Індонезія, тому що їх валюти піднімають купівельну спроможність при відвідуванні Гонконгу», - говорить пан Шум.

За даними пана Лу середня завантаженість готелів в період з січня по вересень склала 85%, за той же період 2009 року вона дорівнювала 74%, тоді Гонконг страждав від економічної кризи і епідемії свинячого грипу.

За даними Управління з туризму в'їзний турпотік зріс завдяки туристам з центральної частини Китаю, зокрема з прикордонного Шеньчженя.

«Жителі центральної частини Китаю більше не їздять на відпочинок в Гонконг, тільки під час піку туристичного сезону та свят, а також в окремі вихідні дні», - повідомляє управління.
26 октября 2010, 14:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт