» Отдых » Новости туризма

У Харбіні відкрився готель Shangri-La

    всего 84291 отеля

У Харбіні відкрився готель Shangri-La

Готель Songbei Shangri-La відкрився в Харбіні на північному сході Китаю. Висотна будівля готелю розташована на березі річки Сунгарі в історичній частині міста, в 40 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту.

Готель пропонує постояльцям 344 номери площею від 42 до 175 квадратних метрів, з вікнами від підлоги до стелі і панорамним видом на місто та річку. У номерах - ванни з мармуру, 43-дюймові телевізори, приналежності для приготування чаю і кави, меню подушок, а також доступ в інтернет.

До послуг гостей - повністю обладнаний тренажерний зал, критий басейн і спа-центр з джакузі, сауною і паровою лазнею. У готелі працює китайський ресторан Shang Kitchen, ресторан Café Song, бар De Drunk'n Pig і бар в лобі.

Крім того, в Songbei Shangri-La є Horizon Club Lounge, члени якого можуть скористатися такими додатковими привілеями, включаючи експрес-реєстрацію, безкоштовний сніданок, напої весь день і вечірні коктейлі, а також послуги консьєржа. Вартість проживання в Songbei Shangri-La - від $ 123 за двомісний номер на добу.
06 марта 2017, 08:58





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт