» Отдых » Новости туризма

У Шанхаї відкриється Діснейленд

    всего 84291 отеля

У Шанхаї відкриється Діснейленд

У червні в Шанхаї відкрився перший на території континентального Китаю парк розваг Діснейленд. Він розташований в районі Пудун (Pudong), в 20 кілометрах від міжнародного аеропорту. Відкриття парку буде святкуватися протягом трьох днів - творці Діснейленду запланували грандіозне шоу.

Діснейленд буде складатися з шести частин - Острів Пригод, Фантазійні Сади (центральна частина парку являє собою сім садів в китайському стилі, з тваринами зодіакального китайського календаря і популярними героями діснеївських мультфільмів), Проспект Міккі, де відвідувачі зможуть обійнятися і сфотографуватися на пам'ять з улюбленими героями Діснея, Країна Майбутнього, Печера Скарбів і Країна Фантазій. У центрі буде знаходитися Замок Сплячої Красуні - найвищий з усіх замків Діснея. Гостям надається унікальна можливість насолодитися незліченною кількістю захоплюючих атракціонів і ефектних видовищ - більшість з них які раніше не демонструвалися в Діснейлендах.

Поруч з тематичним парком розташовані готелі The Shanghai Disneyland Hotel і Toy Story Hotel. The Shanghai Disneyland Hotel - готель на 420 номерів в стилі модерн, оповита магією чарівного світу Дісней, а на будівництво Toy Story Hotel на 800 номерів готельєрів надихнув мультфільм "Історія Іграшок".

Біля входу в парк розташований торгово-розважальний район Disneytown, де туристи зможуть здійснити покупки, пообідати в ресторанах європейської та азійської кухні та розважитися. Тут знаходиться також Walt Disney Grand Theatre, де відбудеться світова прем'єра хіта Бродвею "Король Лев" (китайська постановка мюзиклу), і всім гостям парку буде надана можливість придбати унікальну сувенірну продукцію в The World of Disney Store.

Частиною Діснейленду стане і Wishing Star Park площею в 40 га для любителів спокійного відпочинку, де можна буде перевести дух, сидячи у блискучого озера в тіні дерев.

Шанхайський Діснейленд стане унікальним парком розваг світового рівня, що поєднує кращі традиції мультиплікації Уолта Діснея і китайську самобутність, стверджує президент компанії Walt Disney Роберт Айгер. "Парк допоможе відвідувачам познайомитися не тільки з казками Діснея, а й отримати уявлення про багату культуру Китаю, а також продемонструє найкращі творчі і передові ідеї і розробки компанії Walt Disney. Ми з нетерпінням чекаємо моменту, коли зможемо показати парк всьому світу", - заявив він. Вартість квитків в Діснейленд складе від 300 до 500 юанів (від $ 45 до $ 75) - це дешевше ніж в аналогічному парку в Гонконгу.
26 января 2016, 15:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт