» Отдых » Новости туризма

На китайському острові Хайнань відкрився готель Club Med

    всего 84291 отеля

На китайському острові Хайнань відкрився готель Club Med

Новий курортний готель Club Med відкрився в популярному у російських туристів місті Санья на острові Хайнань. Club Med Sanya офіційно став першим готелем преміум-класу працюють за системою "все включено" на цьому тропічному острові.

Готель знаходиться на березі Південно-Китайського моря, всього в 15 хвилинах їзди від міжнародного аеропорту. Гостям пропонується 384 номерів, серед яких два президентські люкси, 22 сьюта з видом на океан, 20 делюкс-номерів з виходом до басейну, 66 делюкс-номерів з видом на океан і 233 делюкс-номерів стандартної категорії.

Незалежно від виду проживання, всі гості Club Med Sanya отримують широкі можливості для активного відпочинку, повідомляє прес-служба готелю. Тут можна зайнятися водними видами спорту, такими як віндсерфінг або вітрильний спорт, а на суші можна освоїти літаючу трапецію, велоспорт і тай-цзи. За атмосферу безтурботності і радісний настрій тут відповідає міжнародна команда аніматорів. У готелі є кілька басейнів і дитячий клуб з розважальними програмами для юних гостей від 2 до 17 років.

Для зручності гостей два ресторани Club Med Sanya, що пропонують страви східної і міжнародної кухні, відкриті весь день. Також в готелі працюють три бари. Вартість проживання в новому готелі - від $ 337 з людини за дві ночі.
05 августа 2016, 16:02





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт