» Отдых » Новости туризма

Лондонcкій музей пропонує новий додаток для iPhone

    всего 84291 отеля

Лондонcкій музей пропонує новий додаток для iPhone

Сайт Лондонського музею (Museum Of London) пропонує власникам iPhone завантажити безкоштовний додаток Streetmuseum. Воно дає користувачеві унікальну можливість побачити, як виглядала столиця Великобританії раніше, і порівняти зображення з колекції музею з сучасним виглядом вулиць і будівель.

Користуватися додатком дуже просто - треба всього лише вибрати своє місце розташування на карті або використовувати для цієї мети GPS-навігатор. Потім треба навести камеру iPhone на вулицю, на якій знаходиться користувач, і на екрані з'явиться зображення того ж самого місця, переносящее власника смартфона на століття назад. А натиснувши на інформаційну іконку, можна отримати історичну довідку про сюжеті об'єкті. У базі додатки знаходяться сотні зображень з колекції музею, починаючи з XVII століття і закінчуючи 60-ми роками минулого століття.

Звичайно, не всі історичні об'єкти і вулиці збереглися до наших часів - в цьому випадку додаток допоможе ідентифікувати місце, орієнтуючись на сусідні вулиці і прилеглі об'єкти. За допомогою Streetmuseum можна створювати і свої власні маршрути. Додаток доступний на англійській мові.
26 октября 2010, 11:37





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт