» Отдых » Новости туризма

В Індонезії вирує цунамі, 160 людей зникли безвісти

    всего 84291 отеля

В Індонезії вирує цунамі, 160 людей зникли безвісти

Не менше 160 жителів індонезійського села, в основному жінки і діти, пропали без вісті в результаті удару цунамі, причиною виникнення якого став землетрус біля берегів Суматри.

Як повідомив представник місцевого відділення міністерства рибальства Індонезії, землетрус силою 7,5 бала за шкалою Ріхтера стався в 78 кілометрах на захід від острова Південний Пагай, одного з Ментавайських островів, у понеділок і знищило більшість споруд у селі Бету Монга.

"З 200 жителів цього села вдалося знайти лише 40 осіб, 160 як і раніше не вдалося знайти, в основному це жінки і діти", - сказав чиновник.

Тихоокеанський центр оповіщення про цунамі в електронному листі у понеділок повідомив, що землетрус біля берегів Суматри викликав значне за своїми розмірами цунамі.

В останній раз Індонезія стикалася з подібною стихією в грудні 2004 року, тоді цунамі, викликане підземними поштовхами силою дев'ять балів біля берегів Суматри, забрало життя 226 тисяч чоловік, ставши найбільш смертоносною з подібних хвиль за всю історію.

Нагадаємо, минулої ночі біля західного узбережжя індонезійського острова Суматра пройшла серія з 11-ти землетрусів.
26 октября 2010, 11:50





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт