» Отдых » Новости туризма

Електронна віза на в'їзд до Мексики не скасувала традиційні багаторазові візи

    всего 84291 отеля

Електронна віза на в'їзд до Мексики не скасувала традиційні багаторазові візи

Як повідомило посольство Мексики, з 1 листопада 2010 року кардинально змінюються правила отримання візи в цю країну: тепер оформити в'їзної документ можна за 10 хвилин. Але це стосується тільки тих, у кого термін дії закордонного паспорта становить не менше шести місяців. Наступним нововведенням Мексики стала можливість поїздки туди з більш "коротким" паспортом - у цьому випадку віза оформляється через посольство. Раніше цього не практикувалося, і паспорт слід було поміняти.

Посольство звертає увагу здобувачів, що терміни обробки електронного заяви на візу можуть бути збільшені. Така ситуація не обов'язково означає відмову. Якщо відповідь так і не надійшов, туристу рекомендується ввести дані повторно або звернутися за роз'ясненням до консульського відділу.

Для дітей, вписаних в паспорт батьків, додаткових документів більше не потрібно. У разі якщо у дитини власний закордонний паспорт, то при перетині кордону необхідно також пред'явити свідоцтво про народження.

Раніше при поїздці з дітьми в консульський відділ подавалися копія його свідоцтва про народження, нотаріально завірена згода на вивезення дитини від родителя/родителей та копія першої сторінки паспорта довірителя.

У посольстві наголошують, що нова система електронних віз поширюється на туристів, що здійснюють одноразову поїздку. Бажаючі отримати багаторазову візу строком на 5 чи 10 років, як і раніше подають документи в консульський відділ. Збір за візу не зміниться і становить $ 36.

У 2007 році Мексику відвідали 4 тисячі російських туристів, в 2008-му - 12 500, в 2009-му - 20 тисяч. До кінця 2010 року очікується не менше 40 тисяч мандрівників з Росії. Крім того, за оптимістичними прогнозами, в 2011 році Мексику відвідають не менше 70 тисяч росіян. Найбільше їх прилітає з Москви, Санкт-Петербурга, Омська, Новосибірська, Єкатеринбурга і Казані.
26 октября 2010, 10:43





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт