» Отдых » Новости туризма

Правила в'їзду в Мексику максимально спрощені

    всего 84291 отеля

Правила в'їзду в Мексику максимально спрощені

З 1 листопада 2010 року починає діяти система електронного дозволу (електронних віз) на в'їзд в Мексику. Нововведення скоротить час, необхідний на отримання візи, до 10 хвилин - рівно стільки потрібно шукачеві для того, щоб ввести дані та роздрукувати візу. Особиста явка в посольство при цьому не потрібна.

Анкета буде доступна російською мовою. У разі якщо турист допустив помилку при заповненні анкети, йому слід ввести інформацію про себе повторно.

Електронний дозвіл разом із закордонним паспортом необхідно пред'явити на стійці реєстрації авіакомпанії. Не буде потрібно ні броні готелів і авіаквитків, ні запрошення, ні медичної страховки. У паспорт будуть проставлені тільки штампи про перетин кордону. Далі, вже на території Мексики, співробітник Федеральної міграційної служби перевірить роздруковане електронне дозвіл, а також закордонний паспорт туриста.

Таким чином, процес отримання дозволу на в'їзд буде схожий на придбання електронного квитка через інтернет. Подібна система віднедавна діє при в'їзді на Кіпр.

Електронна віза видається безкоштовно; вона дійсна на один в'їзд і має термін дії 180 днів. При цьому в'їхати в країну необхідно не пізніше ніж через три місяці після отримання дозволу на в'їзд. Важливо, що співробітник Федеральної міграційної служби по розсуд має право скоротити час перебування туриста на території Мексики до 120 днів.

Нагадаємо, Мексика послідовно спрощує правила в'їзду. З весни нинішнього року побувати в країні може будь-який власник американської візи. З минулого року термін отримання візи в посольстві скоротився до двох днів. На тлі цього важко повірити, що ще в 2005 році мексиканську візу туристи чекали по місяцю і більше, надаючи при цьому великий пакет документів.
26 октября 2010, 09:40





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт