» Отдых » Новости туризма

В Індонезії стався 11 землетрусів, країна готується до виверження вулкану і цунамі

    всего 84291 отеля

В Індонезії стався 11 землетрусів, країна готується до виверження вулкану і цунамі

Минулої ночі біля західного узбережжя індонезійського острова Суматра пройшла серія з 11-ти землетрусів.

За попередніми даними, хвиля землетрусів залишила без телефонного зв'язку населення кількох невеликих островів, проте повідомлень про великі руйнування або значному числі жертв не очікується.

Між тим експерти попереджають про небезпеку у зв'язку з виверженням одного з найактивніших вулканів Індонезії - Мерапі на сусідньому з Суматрою острові Ява, влада евакуювала місцевих жителів.

Відчувався навіть у Сінгапурі найсильніший землетрус магнітудою 7,2 за шкалою Ріхтера минулої ночі змусило Національне управління метеорології, кліматології і геофізики (НУМКГ) Індонезії дати попередження про можливість цунамі. Воно було скасовано після того, як на узбережжі острівця Сікакап обрушилися триметрові хвилі.

Нагадаємо, вчора центр вулканології і зниження геологічних ризиків Індонезії оголосив четвертий, вищий ступінь готовності до виверження на вулкані Мерапі в провінції Центральна Ява - одному з найбільш густонаселених районів планети.
26 октября 2010, 09:48





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт