» Отдых » Новости туризма

«Pacific Jewel» перервав круїз у зв'язку з поломкою двигуна

    всего 84291 отеля

«Pacific Jewel» перервав круїз у зв'язку з поломкою двигуна

Всього пару днів пройшло з тих пір, як поломка в рульовому відсіку змусила компанію «Celebrity» скасувати круїзне турне свого лайнера «Celebrity Century», як повертати гроші туристам, які зібралися в круїз, довелося ще одному круїзному операторові.

Цього разу забарахлив двигун. Компанія «P & O Cruises Australia» офіційно підтвердила скасування 11-денного рейсу до тихоокеанським островам свого лайнера «Pacific Jewel», який вийшов з порту Сіднея. Оператор підтримує зв'язок з засмученими туристами через Twitter і Facebook,. У заяві компанії, зокрема, говориться: «В даний час, з причини поломки в одному з моторних відсіків,« Pacific Jewel »на повільній швидкості повертається до Сіднея, де інженерно-технічний персонал зможе детально розібратися у виниклій проблемі, так що ремонт займе більше часу, ніж спочатку очікувалося ». Туристам забезпечена повна компенсація вартості путівки, знижки при покупці нових турів і оплата непередбачених витрат. Всім туристам, що знаходяться в даний момент на борту «Pacific Jewel», який повертається до Сіднея, виплачуються додаткові компенсації у зв'язку з тим, що компанія не виконала круїзну програму. Аналітик з «Cruise Critic» по імені Шеррі (34 роки) сказав, що він не має нічого проти додаткових 50 баксів на людину плюс зайвого круїзного дня і додаткового відпускного дня за рахунок круїзного оператора ». Наступного разу «Pacific Jewel» має вийти в рейс з Сіднея 30 жовтня - за шість днів вона повинна прибути в Мельбурн, щоб доставити туристів до гонок на Кубок Мельбурна.
21 октября 2010, 13:20





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт