» Отдых » Новости туризма

Російські Смішарики оселилися на Сайпане

    всего 84291 отеля

Російські Смішарики оселилися на Сайпане

Персонажі найулюбленішого в Росії мультфільму, і лялькового шоу, «Смішарики» (скорочене від «смішні кульки»), вчаться говорити по-англійськи. Так що якщо жителі Сайпан збираються будувати припущення з приводу незрозуміло звідки взявся в лексиконі слова «гогорікі» (gogoriki), нехай не поспішають ламати голову над тим, з якої екзотичної країни відбувається цей звірок або пташка. Мова йде все про тих же круглих істотах, без яких останні кілька років жоден російський дитина вже не мислить ні свого буття, ні екрану телевізора.

У листопаді три самих знаменитих Смешарики (вони ж гогорікі) відвідають із дружнім візитом острів Сайпан в Тихому океані, де візьмуть участь в ляльковому поданні. Управляти ними будуть професійні актори із Санкт-Петербурга. Горорікі отримали запрошення від єдиного місцевого курорту серії «ол-інклюзив» «Pacific Islands Club» (PIC), який пропонує 60 самих різних спортивних і розважальних заходів в денний і нічний час доби без єдиного цента взамін. Серед туристів готель Pacific Islands Club славиться місцем, де можна відтягнутися по повній. А що може бути кращим доповненням до і без того веселою відпускної програмі для російських гостей, відпочиваючих на піку, ніж приїзд обожнюваних смішариків-гогоріков. З кінця жовтня і до перших днів листопада російські школярі йдуть на нетривалі осінні канікули. Ось тоді на курорті очікують напливу російських сімей, які спрямовуються геть від настання холодів по ближче до сонця і тропічній спеці Сайпан.

Смішарики належить підвищувати популярність острова в Росії протягом майже двох місяців, що передують новорічним святам. Але це лише одна з цілей, заради яких ляльки відряджаються на Сайпан. Попутно їм належить зібрати гроші на благодійні цілі, куди і підуть кошти від продажу квитків на вистави. Вже не перший рік, в числі інших благодійних акцій, «Pacific Islands Club» веде проект «Загальні насіння», в рамках якого надається допомога відділенню для дітей-сиріт у лікарні Владивостока, де проживають 100 новонароджених і малюків до 1 року. З уже реалізованих програм - установка двох нових вікон, будівництво переходу між відділенням і лікарняним вестибюлем, придбання дитячих підгузників. Гроші, зібрані на спектаклях, підуть на придбання чергових предметів першої необхідності для маленьких сиріт.

Смішарики будуть виступати на курорті протягом чотирьох днів, з 2 по 5 листопада. По ранках артисти надінуть костюми мультяшних персонажів і відправляться забавляти дітвору. Всі ігри будуть переводитися на англійську мову, так що в стороні не залишиться жодна дитина. У вечірній час у готельному театрі також відбудуться лялькові вистави: два російською мовою, два - англійською. Крім англомовних постояльців, Pacific Islands Club запрошує в зал для глядачів сім'ї тих, хто постійно проживає на острові.

Дитячий канал «4KidsTV», який транслює російський мультфільм на територію США, вже анонсував смішариків-гогоріков як запальну комедію, що оповідає про пригоди восьми абсолютно різних персонажів. У кожного свій колір, свої інтереси і свій характер. Вони відрізняються і віком, і походженням. При всіх своїх відмінностях гогорікі завжди зуміють знайти спільну мову, щоб разом посміятися над життям, навчитися уму-розуму, впоратися з, здавалося б, непереборними труднощами, вживши на це творчість, оригінальні рішення і приголомшливе почуття гумору. Всі ці протилежності з'єднуються в одне ціле, щоб стало ясно, що ні одна безглузда ситуація немислима без смішних дивацтв і витівок, навіжених негараздів і сміху, якому немає кінця.

Одне об'єднує всі ці оригінальні персонажі: вони сповідують справжні цінності та ідеали: терпимість, повагою один до одного і до навколишнього середовища, дружбу, відданість, співчуття і мир. Ось чому ні в одній грі, ні в одному занятті, ні в одному спектаклі за участю смішариків ви не знайдете насильства чи жорстокості.

Смішарики пакують валізи, а «Pacific Islands Club» вітає їх в рамках першого закордонного турне в Мікронезію і гастролей на Сайпане.
21 октября 2010, 13:05





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт