» Отдых » Новости туризма

Російські туристи випередили американських за кількістю візитів до Ізраїлю

    всего 84291 отеля

Російські туристи випередили американських за кількістю візитів до Ізраїлю

У вересні 2010 року Росія знову вийшла на перше місце за кількістю туристів, що відвідали Ізраїль, випередивши США. Даний показник склав 48109 чоловік, у той час як із США приїхало 38872 туриста.

З січня по вересень 2010 року загальне число росіян, які відпочивали в Ізраїлі, збільшилося більш ніж на 45% і склало 378 094 людини, за аналогічний період в 2009 році Ізраїль відвідали 258 993 росіянина.

«Міністерство туризму Ізраїлю продовжує реалізацію комплексної маркетингової стратегії по просуванню Ізраїлю як туристичного напрямку. Росія разом з США займає пріоритетне місце у здійсненні нашої роботи. Статистичні дані не перестають нас радувати. Інтерес туристів з Росії з кожним місяцем стає все більше і це не дивно. Адже в будь-який час року кожен гість Ізраїлю зможе знайти саме той вид відпочинку, який йому до душі. Зі свого боку ми допомагаємо турператорам просувати нові туристичні програми, докладаємо всіх зусиль, щоб збільшити кількість авіарейсів, а також підвищити рівень і якість обслуговування туристів », - повідомила кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Нета Пелег-Бріскін, Радник з туризму Посольства Ізраїлю в РФ, Директор департаменту Міністерства туризму Ізраїлю в РФ і СНД.
21 октября 2010, 12:31





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт