» Отдых » Новости туризма

У листопаді туроператори та готельєри почнуть розпродавати Чехію

    всего 84291 отеля

У листопаді туроператори та готельєри почнуть розпродавати Чехію

Чеське напрямок оговтується від кризи, туроператори констатують збільшення турпотоку і повідомляють про збільшення глибини продажів. При цьому після осінніх канікулярних дат і аж до новорічних свят в Чехії очікується низький сезон, і готельєри, передбачаючи це, готують велику кількість спецпропозицій, за допомогою яких, як вважають експерти, вдасться завантажити збільшений об'єм перевезення.

Рівень перевезення на чеському напрямку зріс порівняно з минулим роком. Так, якщо в 2009 році на Пардубіце літало 2 літаки, то зараз вже 3, на Брно також літає 3 рейси, повідомив кореспонденту інфогруппи «ТУРПРОМ» Сергій Велікаданов, гендиректор туркомпанії «Аміго-С». Також експерт відзначив низку нових тенденцій, які, найімовірніше, будуть тільки зміцнюватися з часом. «Що стосується продажів, то дуже добре закривалися канікулярні дати. Примітно, що на цей період випадають довгі вихідні, тому ці канікули в останні роки стає знову все більш популярними. Однак відразу після листопадових свят йде спад продажів, і якщо розглядати середину листопада, то глибина продажів значно слабшає - скорочуючись до 2-х тижнів. Найімовірніше, вона протримається в такому стані до Нового року. Тому ми вважаємо, що листопад буде продаватися дуже погано. По готелях варто відзначити, що відразу після осінніх канікул хотельери знижують розцінки, і з'являється багато спецпропозицій аж до 28 грудня і відразу після 3-4 січня », - пояснив респондент.

Листопадові свята, які вдало співпали з канікулярних датами, дійсно стають все більш популярними у туристів, цю тенденцію підтверджують й інші учасники ринку. «До останнього моменту в основному бронювалися листопадові свята і період Нового року. Однак є окремі броні на січень і лютий, але вони поки носять одиничний характер. Тим не менш, ми оцінюємо цьогорічний сезон більш успішним, ніж у 2009 році. Наприклад, наші обсяги на чеському напрямку збільшилися на 30% у порівнянні з минулим роком », - повідомила Ірина Лур'є, директор з туризму туркомпанії« Тревел Систем Богемія ».

Поліпшення ситуації на напрямку відзначає й Андрій Сутулін, замдиректора туркомпанії «Vedi Tour Group». «Вартість проживання в готелях Чехії не підвищувалася. Навпаки, готельєри дуже оперативно реагують на зміни попиту, надаючи різні спецпропозиції. Рівень перевезення в цілому не зазнав значних змін в порівнянні з осіннім періодом 2009 року. Тому продажі йдуть легше », - констатував експерт.
21 октября 2010, 12:57





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт