» Отдых » Новости туризма

SAS знову дарує прилітають до Скандинавії пасажирам міську скидочную картку

    всего 84291 отеля

SAS знову дарує прилітають до Скандинавії пасажирам міську скидочную картку

Авіакомпанія SAS знову надасть усім пасажирам, які прилітають в Копенгаген або Стокгольм її рейсами, місцеві туристичні знижкові картки. По них можна безкоштовно користуватися міським транспортом, відвідувати ряд музеїв і пам'яток, а також отримувати знижки в ресторанах. Картка ( Copenhagen Card або Stockholm Card ) діє протягом 24 годин з моменту активації.

Картка безкоштовно дістанеться всім пасажирам, що купили квиток SAS туди-назад в Стокгольм ( з прильотом до 30 листопада ) або Копенгаген ( з прильотом до 31 грудня ). Виняток - внутріскандінавскіе рейси. Пропозиція діє для всіх тарифів SAS, крім групового. При активному використанні картки пасажир заощадить кілька десятків євро.

Знижкову карту можна отримати по прильоту в аеропорту, пред'явивши роздруківку квитка ( в стокгольмському аеропорту Alranda - з 6. 00 до 24. 00 в інформаційному центрі терміналу 5, в аеропорту Копенгагена - з 6. 00 до 23. 00 в інформаційному центрі терміналу 3).
15 октября 2010, 16:47





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт