» Отдых » Новости туризма

Аерофлот відновив наскрізну реєстрацію для частини транзитних пасажирів

    всего 84291 отеля

Аерофлот відновив наскрізну реєстрацію для частини транзитних пасажирів

Авіакомпанія "Аерофлот" заявила про намір забезпечити до кінця жовтня наскрізну реєстрацію транзитних пасажирів і багажу, що прямують з регіонів Росії за рубіж з пересадкою в Шереметьєво. Зараз вона доступна при вильоті з Астрахані, Барнаула, Красноярська, Нижньовартовська, Омська, Пермі, Петропавловська-Камчатського, Тюмені Хабаровська і Південно-Сахалінська.

При наскрізний реєстрації пасажири зможуть не отримувати в Шереметьєво свій багаж і не проходити там реєстрацію на стикувальний рейс. Обидва посадочних талона вони отримають в аеропорту первісного вильоту. Митне оформлення багажу пройде без участі пасажира. У перспективі планується впровадити аналогічну схему і при польоті в зворотному напрямку - за кордону в регіони Росії через Москву.

Нагадаємо, що практика наскрізний реєстрації багажу при вильоті за кордон вже існувала раніше, але була ліквідована наказом Шереметьєвській митниці в липні минулого року. Тодішнє абсурдне рішення створило значні труднощі як пасажирам, так і самому "Аерофлоту" - компанія змушена навіть була збільшити мінімальний стикувальний час в аеропорту до двох годин, що багаторазово поступається світовим стандартам. Потім цей термін вдалося дещо скоротити завдяки відкриттю нових терміналів і зосередження всіх рейсів "Аерофлоту" в південному термінальному блоці, проте митна проблема залишилася.
15 октября 2010, 16:09





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт