» Отдых » Новости туризма

На Хайнань прибула найбільша туристична група з Росії

    всего 84291 отеля

На Хайнань прибула найбільша туристична група з Росії

На початку поточного тижня в місто Санья популярного туристичного курорту Хайнань прибула найбільша в цьому році туристична група з Росії, в яку входять 1. 2 тис. туристів, передає ІА «Байкал 24».

Як повідомляє місцеве туристичне відомство, 1200 працівників російської компанії «Vision» чартерними рейсами прибули напередодні з Москви в Санья для тижневого відпочинку на китайському курорті. Цей візит, на думку місцевих чиновників, свідчить, що після фінансової кризи інтерес росіян до турпоїздки в Китай знову зростає. При цьому Санья є одним з найпривабливіших курортів, які вважають за краще відвідувати російські туристи.

Глава Саньяского комітету з розвитку туризму Ду Ліїн зазначив, що місцеві підприємства, що працюють у туристичній галузі, активно вивчають досвід зарубіжних колег і своїм якісним сервісом приваблюють все більше вітчизняних та іноземних туристів.

НАША ДОВІДКА: Санья - відомий туристичний центр, розташований на південному краю китайського тропічного острова Хайнань. Адміністративно місто включає 40 островів у Південно-Китайському морі. Він вважається ідеальним місцем для проживання людини. Сонце, чисте повітря, золоті пляжі, блакитне море і термальні джерела привертають сюди велику кількість туристів.
15 октября 2010, 13:41





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт