» Отдых » Новости туризма

У Сочі з'явився музей старовинних автомобілів

    всего 84291 отеля

У Сочі з'явився музей старовинних автомобілів

У Сочі відкрили приватний музей, в експозиції якого представлені ретроавтомобілі. Найстаріший експонат - " Форд - Т " 1915 року. Його перший власник, американський фермер, возив на ньому на ринок квіти. А поліцейський " Форд - А " служив в Техасі ще в дні Великої депресії.

У числі експонатів - " БМВ " часів фашистського рейху і " Крайслер " 50-х років. За словами власника музею Сергія Абрамчука, тут представлені всі віхи машинобудування. " Зробивши п'ятдесят кроків, можна пройти п'ятдесят років технічного прогресу ", - говорить він.

Кожне з легендарних десятиліть з часом буде проілюстровано повніше: скоро музейна експозиція поповниться " Кадилаком ", що знаходиться зараз на реставрації. А інші ретроавтомобілі поки стоять на митниці, повідомляє " Макс Медіа Груп".

Музей розташований в курортному селищі Дагомис, в 12 кілометрах від Сочі, на території колишньої чайної фабрики. Вхідний квиток коштує 100 рублів.
15 октября 2010, 14:22





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт