» Отдых » Новости туризма

У Швеції починається сезон раків

    всего 84291 отеля

У Швеції починається сезон раків

Ресторани Швеції в серпні і вересні пропонують місцевий делікатес - раків і страви з рачиного м'яса. До столу подається також витриманий шведський сир Вестерботтен, пиво і шнапс.

З причини ризику зникнення шведського річкового рака на початку ХХ століття були введені обмеження на його вилов, який тепер дозволено тільки протягом двох місяців в році - в серпні і вересні. Таким чином, раки у Швеції перетворилися на бажаний делікатес. Традиційно їх відварюють у підсоленій воді з насіннєвим кропом.

Тепер імпортовані раки продаються круглий рік, але шведи зберігають вірність традиції, повідомляє Sweden. se. З початку серпня засоби масової інформації розгортають широку кампанію по дегустації продукції цього року. Шведські знаменитості входять в спеціальна рада, яка оцінює раків за багатобальною системі.

З часом склалися традиції застілля з раками: їх покладається є під відкритим небом, а довкола столу повинні висіти різнокольорові паперові ліхтарики, найчастіше з зображенням усміхненої повного місяця. Навколо шиї слід зав'язати нагрудник, а на голову надягти забавний паперовий ковпачок.
22 июля 2012, 22:01





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт