» Отдых » Новости туризма

Відбулося вручення нагород World Travel Award

    всего 84291 отеля

Відбулося вручення нагород World Travel Award

В Антальї в 17-й раз пройшло вручення премій World Travel Award. Ця нагорода вважається свого роду "Оскаром" туристичної індустрії світу. Від Росії в основному списку європейських переможців присутній готель Corinthia в Санкт-Петербурзі. Він виграв у номінації "Кращий готель Європи для проведення зустрічей і конференцій", перемігши 15 інших номінантів.

При цьому у вузьких номінаціях, розподілених по країнах, в сфері готельного бізнесу в Росії упевнено лідирує Москва: кращим бізнес-готелем Росії став "Арарат Парк Хаятт" (Ararat Park Hyatt), кращим російським готелем для конференцій - "Марріотт Гранд" (Marriott Grand Hotel), кращим готелем Росії визнаний "Swissotel Червоні Пагорби" (Swissotel Krasnye Holmy), а кращим розкішним готелем - "Radisson Ройал" (Radisson Royal).

Кращою авіакомпанією в Європі названа KLM, в Африці це South Africa Airways, в країнах Індійського океану - Air Mauritius, на Близькому Сході - Eithad Airways. Найкращим європейським аеропортом сьомий рік поспіль був визнаний аеропорт Цюріха. А найкращою європейською бюджетною авіакомпанією в п'ятий раз стала британська EasyJet.

У готельних номінаціях в Європі лідирувала Туреччина. Кращим курортним готелем, працюють за системою all-inclusive, був визнаний Concorde De Luxe Resort в Анталії. Кращим бутік-готелем названий стамбульський Les Ottomans. Кращим міським готелем - Movenpick, також розташований в Стамбулі.

У Туреччині ж знаходиться кращий європейський гольф-курорт - Cornelia De Luxe, а також кращий дизайнерський готель (він же кращий європейський готель для пар) - Adam & Eve (обидва в Белеку). Кращим розкішним готелем Європи визнаний Анталійський Mardan Palace, а кращим spa-курортом - Cornelia Diamond Golf Resort & Spa.

Кращою європейською круїзної лінією стала Norvegian Cruise Line, а кращим круїзним портом в Європі був визнаний Копенгаген. Датська столиця також перемогла в номінації "Краще круїзне напрямок в Європі".

Сьомий рік поспіль кращою в Європі компанією з прокату автомобілів була названа Europcar. Кращим напрямком вихідного дня визнаний Лісабон, а кращим туристичним напрямом в Європі - Стамбул.

На Близькому Сході, крім Eithad Airways, яка перемагає в різних номінаціях премії з 2004 року, кращим аеропортом був визнаний третьою термінал в Дубаї, кращій круїзної компанією - Royal Caribbean, а круїзним портом - Абу-Дабі. Абу-Дабі ж був названий і кращим туристичним напрямом на Близькому Сході.

Провідним готелем регіону став Burj Al Arab в Дубаї. Він же переміг і в номінації "Кращий розкішний готель". Aquaventure виграв нагороду як кращий аквапарку Близького Сходу.

Кращим туристичним напрямом в Африці був названий Кейптаун, а кращим готелем - Saxon, розташований в Йоганнесбурзі (Johannesburg). Кращим африканським курортом став Sun City Resort в ПАР, а кращою бюджетною авіакомпанією - 1time.

Маврикій був визнаний кращим туристичним напрямом серед країн Індійського океану. А ось кращим круїзним і весільним напрямком названі Мальдіви. Кращий готель регіону - мальдівський Baros. У номінації "Кращий розкішний готель" переміг Maia на Сейшелах.

14 жовтня в Делі відбудеться церемонія вручення премій World Travel Award для країн Азії та Австралії. 22 жовтня на Ямайці вручать нагороди кращим в туристичному бізнесі двох американських континентів. І, нарешті, 7 листопада в Лондоні, в переддень виставки World Travel Market, пройде гала-вечір з нагородженням кращих з кращих, повідомляється на сайті премії.
06 октября 2010, 10:38





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт