» Отдых » Новости туризма

Хайнань затопило зливою

    всего 84291 отеля

Хайнань затопило зливою

На популярному у російських туристів китайському острові Хайнань через безперервні зливи оголошено найвищий "червоний" рівень небезпеки. При цьому фактично основна транспортна зв'язок материка з островом була порушена - поромне сполучення було закрито, повідомляє РІА «Новости» з посиланням на китайське ІА «Сина».

За даними китайської урядової газети «Женьмінь Жибао», дощі йдуть на Хайнані з 30 вересня. При цьому за останню добу в популярному курортному місті Санья, а також 10 інших населених пунктах Хайнаня, випало більше 50 міліметрів опадів. Тривалі дощі викликали схід зсувів. В результаті цього зруйнована дорога, що сполучає гори острова з узбережжям, а в горах опинилися заблокованими 125 туристів.

Втім, до вечора вівторка погода почала поліпшуватися і дощі припинилися. Російські туроператори, що спеціалізуються на Хайнані, запевняють, що негода навіть не внесла корективи в розклад екскурсійних поїздок, хоча і доставила деякі незручності туристам. «Дійсно, на цьому тижні були дощі, а вчора був дуже сильна злива, через якого деякі вулиці на курорті були по кісточки затоплені водою. Таке в цей сезон дійсно трапляється. Але вже у другій половині дня погода покращала, і дощі майже припинилися », - розповів кореспонденту інфогруппи« ТУРПРОМ »Максим Пашков, PR-директор туроператора« Південний Хрест ». При цьому, за даними співрозмовника, дощі ніяк не вплинули на екскурсійні поїздки. «Зараз у нас на Хайнані кілька сотень туристів, і ніяких скарг на негоду від них не надходило. Тим більше, що дощ у цьому регіоні зазвичай йде всього кілька годин, а потім виходить сонце і люди загоряють і купаються. Екскурсійні програми також ніяк не змінилися і виконуються в повному обсязі. До речі, готелі враховують особливості місцевого клімату, і спеціально тримають в номерах і на ресепції для своїх гостей на випадок негоди парасольки », - додав Максим Пашков.
05 октября 2010, 23:30





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт