» Отдых » Новости туризма

На Мальдівах планують створити «острів блондинок»

    всего 84291 отеля

На Мальдівах планують створити «острів блондинок»

Литовська компанія Olialia (вимовляється як «О-ла-ла») оголосила про плани створити туристичне містечко на Мальдівах, де будуть мешкати виключно блондинки. Olialia - розвивається компанія, що займається випуском різних продуктів, від програмного забезпечення для комп'ютерів до музики.

Компанія планує залучити туристів тим, що обслуговуючий персонал курорту буде складатися тільки з блондинок. Повідомляється, що планується навіть запустити спеціальні рейси на острів, при цьому всі члени екіпажу, в тому числі пілот, будуть виключно блондини і блондинки. Керуючий директор Olialia Гедрен Пукіен (Giedre Pukiene) зазначає, що створення подібного курорту покликане довести, що блондинки не дурніші інших жінок. «Наші дівчата дуже розумні, у них є вчені ступені. Всі вони хочуть чимось займатися по життю. У них багато бізнес-ідей ».

Однак курорт, відкриття якого заплановано на 2015-й рік, вже потрапив під вогонь критики. Так, деякі розглядають план як расистський і ратують за те, щоб він не був здійснений. Крім того, наголошується, що компанія може зіткнутися з труднощами при наборі персоналу, оскільки згідно Мальдівські законам не менше половини персоналу мають складати місцеві жителі. Тим не менш, пані Пукіен відзначає, що її компанія не має нічого спільного з дискримінацією і доброзичливо ставиться до всіх кандидатів незалежно від їх віку, статі, етнічної приналежності і кольору волосся.
05 октября 2010, 11:04





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт