» Отдых » Новости туризма

Безкоштовні розваги для туристів в Австрії

    всего 84291 отеля

Безкоштовні розваги для туристів в Австрії

Австрійський туристичний офіс склав список абсолютно безкоштовних занять, які чекають гостей країни в наступному зимовому сезоні. У їх числі катання на ковзанах на самому великому, завжди замерзаючому взимку озері в Європі - Вайсензее (Вайс-Зе, Weissensee) в Карінтії.

Озеро замерзає в середині грудня і зберігає лід товщиною в 40 см до початку березня. У зимовий день тут катаються на кінських запряжках по льоду, на звичайних ковзанах або на ковзанах під парусом, грають у хокей або просто гуляють по крижаному полю, насолоджуючись прекрасним краєвидом.

Сім'ї, забронювали в регіоні Імст - Гургльталь (Imst-Gurgltal) не менше 5 ночівель, отримають можливість безкоштовно навчити дітей віком від 3,5 до 7 років кататися на лижах. Вільно можна відвідувати і всі вечірки, які проводяться з 22 по 24 жовтня в рамках Відкриття Кубку світу з гірськолижного спорту в Зельдені.

Володарів посадкового талону авіакомпанії Austrian також чекає маса безкоштовних сюрпризів: починаючи від келиха шампанського в багатьох віденських ресторанах і кафе і закінчуючи можливістю придбати два квитки за ціною одного в деякі музеї і культурні центри.

А діти та підлітки до 19 років мають право безкоштовного входу в федеральні музеї та в міські музеї Відня, в тому числі і в дитячий музей Zoom в Музейному кварталі.
05 октября 2010, 09:08





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт