» Отдых » Новости туризма

Кавмінводиавіа "візьме на себе рейси Аерофлоту з Москви в Мінеральні Води

    всего 84291 отеля

Кавмінводиавіа "візьме на себе рейси Аерофлоту з Москви в Мінеральні Води

Авіакомпанія" Кавмінводиавіа "призначила на прохання" Аерофлоту "в зимовому розкладі два рейси з московського аеропорту Шереметьєво в Мінеральні Води. Ці рейси дозволять національному перевізникові зберегти цей напрямок в своїй маршрутній мережі після припинення 30 жовтня рейсів в Мінеральні Води дочірньої авіакомпанії "Донавіа". Остання, як роком раніше і сам "Аерофлот", виведе після цього з експлуатації літаки Ту-154, і не сертифікований для прийому літаків іноземного виробництва аеропорт Мінеральних Вод буде для неї закритий. [ ab]

Рейси "Кавмінводиавіа" з Шереметьєво будуть відбуватися з 31 жовтня два рази в день. Виліт з Москви в 9. 25 і 17. 50, прибуття в Мінеральні Води в 11. 30 і 20. 00 відповідно. Зворотні вильоти в 12. 55 і 21. 40, прибуття в Москву в 15. 05 і 23. 50. Це практично повністю повторює графік польотів "Донавіа" минулої зими. При цьому рейси "Кавмінводиавіа" в Домодєдово і Внуково збережені.

Мінімальний тариф нових рейсів на даний момент становить 3808 рублів в одну сторону і 7616 рублів туди-назад. Поки продажі ведуться тільки самої "Кавмінводиавіа", проте можливо, що ці рейси отримають і аерофлотовскій код.

Нагадаємо, що в Мінеральних Водах ніяк не закінчиться реконструкція аеродрому, і сертифікація його для прийому літаків іноземного виробництва постійно відкладається. Реконструкція ведеться вже кілька років, але швидке її завершення невигідно власнику аеропорту - самої "Кавмінводиавіа". Вона поступово стає монополістом на рейсах з Мінеральних Вод, оскільки конкуренти вже в масі своїй позбулися Ту-154 і Ту-134 і втратили тим самим можливість літати в цей аеропорт.

Зокрема, два роки тому через відмову від експлуатації Ту-154 вимушена була припинити польоти в Мінеральні Води авіакомпанія "Сибір" (S7 Airlines). Не можуть відкрити польоти туди і ряд інших компаній, що не мають старих радянських літаків, у тому числі "Трансаеро", "Авіанова", Sky Express та інші. Крім "Кавмінводиавіа" і "Донавіа", маршрут Москва - Мінеральні Води зараз обслуговує тільки UTair - єдиний великий перевізник, що зберігає у своєму парку середньомагістральні радянські літаки. З 31 жовтня маршрут збирається освоїти і авіакомпанія "Кубань", у якій ще залишилися літаки Як-42.
04 октября 2010, 23:59





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт