» Отдых » Новости туризма

Hilton повертається в Туніс

    всего 84291 отеля

Hilton повертається в Туніс

Про підписання угоди з Товариством з туризму та гольфу Тунісу оголосив готельний оператор «Хілтон», передавальний туніському партнеру в управління свій бренд «Hilton Hotels & Resorts», новий готель буде носити назву « Hilton Tunis Carthage ». Перших туристів новий готель на 283 номерів повинен прийняти в середині майбутнього року. Розташований на узбережжі Середземномор'я в місті гамартій, по сусідству з перлиною країни селищем Сіді Бу Саїд, готель знаходиться всього в 20 хвилинах автомобільної їзди від столиці і міжнародного аеропорту.

«Ми із захопленням сприймаємо можливість представити в Тунісі фірмовий концепт дизайну, світовий рівень сервісу і« цільову »філософію управління в особі свого флагманського бренду під назвою« Хілтон », який приваблює туристів в мегаполісах по всьому світу», - зазначив директор з глобального розвитку « Hilton Hotels & Resorts »Дейв Хортон (Dave Horton).

З 283 номерів 44 відносяться до категорії «люкс». У готелі будуть працювати три ресторани і бар-салон. До послуг відпочиваючих два відкритих плавальних басейни, а також критий басейн з підігрівом, СПА-терапія, а також традиційні в цій частині світу східні (турецькі) лазні.

Корпоративна інфраструктура (в тому числі банкетні зали) займуть рекордні в столиці Тунісу площі, забезпечуючи готелю бездоганну репутацію кращої бізнес-майданчика з представницькими цілями. Про це розповідає недавно вступив на посаду генерального директора «Hilton Tunis Carthage» Олів'є де Кермель (Olivier de Kermel).

За прогнозом аналітиків до 2016 року в'їзний турпотік в країну перевалить за позначку 10 млн. чоловік.





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт