» Отдых » Новости туризма

Відпочинок в Тунісі дешевшати не буде

    всего 84291 отеля

Відпочинок в Тунісі дешевшати не буде

Зниження вартості відпочинку в Тунісі найближчим часом не планується. Про це на прес-конференції повідомив голова Національного офісу з туризму цієї країни в Москві Абдеразак Азузі. За його словами, "оновлений" Туніс робить ставку на якість послуг, а також безпеку і спокій туристів, тому розраховувати на низькі ціни в літньому сезоні не варто.

Нагадуємо, що МЗС РФ відкрив Туніс для російських туристів 20 квітня, проте заява стосувалася лише курортних зон країни - Суса, Хаммамета і Монастіра. Доступ до інших регіонів, зокрема на острів Джерба, для гостей з Росії, як і раніше обмежений.

Одна з головних труднощів, з якими зараз стикається країна, - це пізніше бронювання турів російськими громадянами, заявив міністр торгівлі і туризму Республіки Туніс Мехді Хуаси. Прогнозувати зростання турпотоку з Росії вкрай складно, оскільки наші мандрівники приймають рішення в останній момент, підкреслив він.

На сьогоднішній день рейси з Москви в Туніс 4 рази на тиждень здійснюються авіакомпаніями "Трансаеро" і Nouvel Air. Найближчим часом очікується ще 3 щотижневих рейсу з Санкт-Петербурга. Крім того, з 20 травня десять чартерних програм стартують з російських регіонів - Уфи, Красноярська, Казані, Самари, Єкатеринбурга і Волгограда.

З січня по березень Туніс відвідали близько 600 тисяч туристів з 20 країн, що на 40% менше, ніж роком раніше; серед них всього 1000-1200 гостей з Росії.
06 мая 2011, 16:32





отдых осенью
в Турции
в Греции
в Тайланде
в Шри-Ланке
в Испании
на школьные каникулы
Отдых у моря - это пляж, нежное море, жаркое солнце. Романтические пляжи Мальдив и Испании, роскошные пляжи Арабских Эмират
отели Египта, отдых в Египте, отзывы о Египте, отдых в Испании, отдохнуть на Тенерифе, отели Закопане, отели ОАЭ
ФемелиТревел © 2007-2024Отдых, отпуск, туры, туризм и путешествия по мируО нас | Контакт